Skuldertaske (S)

kr.250.00

Opdag den innovative KOBENSAC skuldertaske, hvor funktion møder bæredygtighed. Denne taske, genfødt fra brugte plastikpresenninger fra byggeindustrien, er et vidnesbyrd om kreativ direkte genanvendelse. Med dens alsidige design, der inkluderer både skulderremme og elegante korte håndtag, er denne taske din ideelle ledsager til et væld af aktiviteter – lige fra dagligdagens travlhed til shopping, rejser og arbejdslivet. Den skiller sig ikke kun ud med sit unikke materialevalg og design, men også som et statement om miljøbevidsthed ♻️

Mål / 30x10x30
Vægt / 0.25
Materiale / Upcycled PE

Vi tilbyder følgende:

Varenummer (SKU): Ksac-10 Kategori: Tag:

Denne unikke skuldertaske er et eksempel på dansk håndværk, hvor bæredygtighed og design går hånd i hånd. Fremstillet af 100% genanvendte plastpresenninger fra byggepladser, bærer hver taske stolt spor af sin fortid, herunder potentielle malepletter eller graffiti, som et symbol på dens rejse fra byggeplads til modeaccessorie. Før transformationen undergår disse presenninger en omhyggelig rengøringsproces med miljøvenlige svanemærkede sæbeprodukter, der sikrer en skånsom og bæredygtig genanvendelse.

KOBENSAC, placeret i hjertet af Islands Brygge i København, er ikke bare en virksomhed; det er en bevægelse mod en mere cirkulær og socialt ansvarlig industri. Med et dedikeret værksted, hvor gamle byggematerialer får nyt liv som stilfulde tasker, net og poser, står KOBENSAC i spidsen for at reducere behovet for ny plastik. Ved at vælge denne skuldertaske støtter du en virksomhed, der er forankret i principperne om genanvendelighed og socialt ansvar, og du bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Mål: B: 30 x H: 30 x D: 10 cm
Materiale: 100 % genanvendt PE plast
Farve: Klar/gennemsigtig
Design: Kobensac
Model: Skuldertaske

Vægt 200 g
Størrelse 30 × 10 × 30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skuldertaske (S)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Miljøvenlig KOBENSAC skuldertaske lavet af genbrugt byggepresenning i et minimalistisk design med mærkelogo på siden, der fremhæver bæredygtigt dansk håndværkSkuldertaske (S)
kr.250.00

Vi tilbyder følgende: