KOBENSAC er en cirkulær- og social-økonomisk virksomhed, som holder til på Islands Brygge, København med et design og sy-værksted, hvor brugte stilladspresenninger fra byggeindustrien bliver upcycled til brugbare affaldssystemer, tasker, poser, emballage og meget mere. KOBENSAC er samtidigt et sted, hvor mennesker på kanten af arbejdsmarkedet får en chance for at prøve sig selv af, få et job eller komme videre i arbejde eller uddannelse.
♻️
Normalt bliver plastikpresenninger kasseret efter én enkelt gangs brug hvorpå de bliver kørt til forbrænding, hvor de udleder kedelig kemi og CO2.
♻️
Ved at upcycle presenningerne til nye brugbare produkter livsforlænger vi allerede eksisterende materialer og forhindre at nye og flere unødige plastmaterialer bliver produceret.
♻️
KOBENSAC håber med deres produkter at vise, at upcycling ikke nødvendigvis behøver at betyde, at man gå ned på kvalitet eller æstetik. Et KOBENSAC produkt står altid skarpt og unikt med sine hvide armerede tern. Produkterne er fleksible, samtidigt med at de holder formen og er yderst holdbare pga. de armerede tern.
♻️
Alle presenningerne bliver renset skånsomt med bæredygtige svanemærket sæbeprodukter inden de kommer i produktion. Der kan i nogle tilfælde forekomme malepletter eller graffiti på poserne efter de har hængt på byggepladser. 
♻️
Alle vores produkter bliver fremstillet i Danmark på vores værksted i København. Vi samarbejder med andre socialt ansvarlige syværksteder rundt omkring i landet, som alle har tilfældes at styrke rummelighed på det danske arbejdsmarked, samtidig med, at vi gerne vil skåne miljøet ved at undgå unødig lang transport af varer fra udenlandske fabrikker.  
♻️
Vores mission med KOBENSAC, er, at skabe fokus på cirkulær- og social -økonomiske produktion, gøre op med uhæmmet brug af jordens knappe ressourcer, reducere CO2, fjerne unødigt plast og derved med god samvittighed se nye generationer blomstre.

Upcycle More! 🌿 Kobensac.dk

Følg os

Levering i hele landet

 Nem og hurtig levering i hele Danmark. 
Afsendes fra vores lager inden for 1-5 dage.

En social idé

Alle vores produkter er syet og fremstillet i Danmark af virksomhed med en social idé. Med dit køb er du med til at støtten en social ansvarlig virksomhed.

Upcycling

Alle vores produkter er fremstillet i genanvendt armeret plast fra danske byggepladser.

Nem & sikker betaling

Kobensac optræder med en “tryg og etisk korrekt handel og færden”. Vores betalings-gateway er godkendt af Nets og benytter den anerkendte sikkerhedsprotokol SSL