Levering

Ordrer til Danmark sendes med Postnord. Ordrer til EU afsendes med GLS. Alle forsendelser, der sendes af Kobensac.dk, er forsikret mod tyveri og utilsigtet skade. Efter modtagelse (og kvittering for modtagelse) af forsendelse, ophører denne forsikringsdækning med at eksistere.

Vi behandler og sender ordrer inden for vores normale åbningstider, mandag til fredag ​​fra 09.00 til 15.00 (med undtagelse af de danske helligdage). Vi bestræber os på at afsende alle ordrer i løbet af 1-5 hverdage. Ordrer leveres til erhvervsadresse, PakkeShop eller hjemmelevering.

VIGTIG INFORMATION

Leveringstider er retningslinjer, og tager ikke hensyn til eventuelle forsinkelser forårsaget af godkendelse af betaling og/eller lagerbeholdning.

GRATIS FRAGT

Fra tid til anden, tilbyder Kobensac  gratis fragt og andre kampagne-tilbud. For at blive underrettet om tilbud og kampagner via e-mail, skal du blot tilmelde dig vores maillingliste (find link i footeren på denne side). Bemærk, at gratis fragt, og andre rabatkoder, først vil blive tilføjet til din ordre på betalingssiden.