Affaldssortering (15x30x45cm)

kr.225.00

Affaldssorteringsposen er lavet af 100 % genanvendte armerede plastpresenninger fra byggeindustrien og er stærke nok til at bærer langt det meste affaldssortering fra vores husholdning. Herunder: glas, plastik, metal, pap, papir, batterier, elektronik m.v.  Når posen er fuld, er den nem at tømme i ejendommens affaldssorteringsystem og rengøre med end fugtig klud eller under vandhanen. Posen kan derefter bruge igen og igen. Affaldsposen er fleksible og passer under en vask, bag en dør osv. Den står fast uden at falde sammen. Med vores system er man fri for at bruge engangsposerposer.

Vi tilbyder følgende:

Varenummer (SKU): Ksac-1 Kategori: Tag:

Posen kan naturligvis bruges til mange andre ting end lige affaldssortering. Den holder op til 10kg kg i vægt. Når den er foldet sammen, er den f.eks. nem at have med på farten i en rygsæk eller i cykelkurven til bl.a. indkøb m.v.

Ved et køb af vores produkt støtte du et vigtigt led i en upcycling og cirkulær økonomisk proces, som livsforlænger allerede eksisterende materialer og forhindre at nye og flere unødige plastmaterialer bliver produceret.

Stay Green 🌿♻️

Vægt 200 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Affaldssortering (15x30x45cm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Affaldssortering (15x30x45cm)
kr.225.00

Vi tilbyder følgende: