Vasketøjssortering på en miljøvenlig og overskuelig måde


I en travl hverdag er det svært at overskue alle de praktiske gøremål. Et særligt hængeparti for de fleste er vasketøjet. Kurven når som regel bristepunktet, før kurven vendes på hovedet, og tøjet inddeles i de fortrukne kategorier. Det prøver vi at gøre op med hos Kobensac.

Vasketøjssorteringen skal være en naturlig del af vores hverdag. Præcis som affaldssorteringen er det. Målet er at give vores kunder en nem, praktisk og overskuelig vaskerutine. Og så uden, at det behøver at fylde for meget. Bogstaveligt talt.

Vores smarte vasketøjsposer er små og smidige, og de kan nemt gemmes af vejen, så de ikke fylder for meget. Alle vaskeposer er udstyret med hank, så de er nemme at transportere til og fra vaskemaskinen. Det gør poserne meget nemmere at håndtere, især hvis du bor et sted, hvor du har langt til vaskerummet.

Hvordan bruger du vores vasketøjssortering?

Et eksempel på en families sorteringsbehov kunne være:

  • Arbejdstøj (60 grader)
  • Bomuldsvask 60 grader (farvet)
  • Bomuldsvaskvask 60 grader (hvidt)
  • Finvask 30 grader (farvet)
  • Finvask 30 grader (hvidt)
  • Undertøj og sokker (60 grader)

I dette eksempel bruger familien 6 forskellige sorteringsenheder, og de ville derfor med fordel kunne købe vores vasketøjssorteringsposer med 6 stk. og spare 15 % af normalprisen.

Når din pose er fuld og klar til vask, så tager du den bare med dig, når du skal vaske. Nemt, simpelt og overskueligt. Poserne er produceret på en måde, så de ikke behøver at stå i eller op ad noget. Du undgår overflødige beholdere, og samtidigt hjælper du med at formindske produktionen af blandt andet plast. Det er en grøn indstilling, vi kan lide.

Alle vores vasketøjsposer er lavet i 100 % genanvendt materiale og kan tåle lidt af hvert. De er derfor lavet til at holde i MANGE år. Poserne holder desuden også til at blive brugt til affaldssortering, hvis behovet skulle opstå. Fladerne kan nemt rengøres, så du kan skifte mellem posens funktion.

Fylder 6 forskellige sorteringsenheder ikke ret meget?

Det lyder måske lidt voldsomt, men husk, at behovet er forskelligt. Det er derfor ikke sikkert, at du inddeler dit vasketøj i samme antal kategorier. Skab dig derfor et overblik over dit eget behov, inden du bestiller dine vaskeposer. Det kan evt. gøres ved at lave en liste eller tænke over det næste gang, du vasker tøj.

Derefter ville en god sorteringsløsning kunne opbevares i et skab eller i en skuffe. Vores poser er designet til at kunne opbevares lige der, hvor det passer dig; uden at fylde mere end de behøver. Hvis du har spørgsmål eller tvivl om dit køb, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for.